MikaHyvärinenBlogi

Laura Huhtasaari vol.2

  • Laura Huhtasaari vol.2
  • Laura Huhtasaari vol.2

Perussuomalaiset osoittavat tässä uudessa Huhtasaarigatessa miten ällöttävä puolue he ovat.

Huhtasaari ns. "maalitti" lapsia somessa, koska hän veti herneen nenäänsä yhdestä julisteesta.

Kyseinen juliste oli siis yksi monista julisteista, joita lapset olivat tehneet eri aiheista.

Huhtasaari julkaisi kuvan lasten nimillä ilman lupaa ja ilman asiayhteyden esilletuomista. Tämä on se ongelma. Jota Huhtasaari ja Halla-Aho eivät tietenkään kykene tai halua nähdä.

Heidän mielestään on ihan fine "maalittaa" lapsia somessa, lupaa kysymättä, ilman asiayhteyttä.

Hallo-Aho on nyt rientänyt kertomaan ettei Laura ole tietenkään tässä mitään väärää tehnyt. Ainoa vaihtoehto Halla-Ahon mielestä on, että koulu lietsoo vihaa heitä kohtaan.

"Vähän ihmettelen, mikä Huhtasaaren synti tässä asiassa on ollut. Luulen, että tässä pyritään nyt vain siirtämään huomio pois siitä varsinaisesta asiasta eli että kouluissa ilmeisesti lietsotaan pelkoa ja inhoa yhtä demokraattisesti toimivaa puoluetta kohtaan. En oikein muutakaan keksi, että mikä tämän kohun pihvi on." - Halla-Aho

Lauran mielestä koulu Indoktrinoi lapsia vihaamaan heitä, vaikka juuri sitä ei ole tapahtunut vaan lapset ovat saaneet valita aiheen ja tehdä itse. Lauraa vaan kismittää kun joku ei pidä hänestä.

Huhtasaari on itse uskonnollisen Indoktrinaation uhri. Siksi hän kiistää todennettuja asioita, siksi hän ei ota esim. evoluutiosta selvää jne.

Kouluhan opettaa mitä me tiedämme tällä hetkellä. Koulu tänään opettaa enemmän kuin koulu sata vuotta sitten, mutta vähemmän kuin koulu sadan vuoden päästä ja se muuttaa myös opetustaan, jos ja kun uutta tietoa tulee. Se toimii kuin tiede. Se on juuri Indoktrinaation vastakohta.

Pidän rohkaisevana, että koulussa kannusteaan ajattelemaan itse ja ottamaan kantaa.

Mitään näyttöä Huhtasaari/Halla-Aholla ei koulun vihanlietsonnasta ole.

Ja tietenkään Laura itse ei näe tehneensä mitään arvelluttavaa. Hän syyttää koulua ja rehtoria. Vaikea nähdä kyllä mitä väärää koulu tai sen rehtori tässä olisi tehnyt.

Kuten Huhtasaaren gradunsa plagioiminen oli sekin muiden syytä.

On aika paksua väittää, että koulu lietsoisi vihaa esim. Perussuomaisia kohtaan kun koulussa lapset ovat tehneet YHDEN julisteen, jossa Huhtasaari/Halla-Aho esiintyivät. Julisteen, joka oli siis yksi monista eri aiheita sisältäneistä.

Pidän tätä lähinnä vainoharhaisuutena. He näkevät kaikkialla heihin kohdistuvaa "vihaa" ja, että heitä hirmuisesti sorretaan, mutta tietenkään he itse eivät vihapuheeseen tai suoranaiseen rasismiin koskaan syyllisty...

Huhtasaarihan on henkilö, joka jo valmiiksi pitää koulua valehtelijana. Hän kiistää esim. evoluution. Joten hän lienee sitä mieltä, että koulu valehtelee hänen lapsilleen opettaessaan biologiassa evoluutiota. Hän kiistää myös ilmastonmuutoksen. Siihen liittyi yksi juliste. Miksei hän älähdä siitä? Trumpistakin oli yksi, Huhtasaaren faniuden kohteesta. Lapset ottivat kantaa siihen idioottiin. Huhtasaari ei siitä älähtänyt.

Huhtasaari loukkaantui kun lapset tekivät koulussa kantaaottavan julisteen, jossa hän itse esiintyi.

Laura, olet aikuinen, kestä se.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Valheen todeksi väittäminen salaliittoteorioilla... Otapa persukavereinesi pää pois perseestä, niin helpottaa kummasti.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Mikä siinä on, että Halla-aho lähtee tällaiseen löysään, perustelemattomaan heittelyyn mukaan. Onko tärkeämpää tukea omien päättömiä ulostuloja, kuin rakentaa itsestään täyspäistä kuvaa? Halla-aholla tuohon pitäisi kuitenkin olla edellytykset.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Huhtasaaren suurin vahvuus on hänen vihaajiensa pöljyys. Tätä hän ilmeisesti myös käyttää hyväkseen. Kun katsoo minkälaisen parven hän onnistuu innoittamaan kirjoittelemaan erilaisia pejoratiivisia adjektiiveja, loppuunkuluneita kliseitä ja (todennäköisesti) tahallisia väärinymmärryksiä ja tulkintoja viliseviä tekstejä, hän alkaa näyttä tuota taustaa vasten huomattavan fiksulta ja harkitsevalta. Siinä ei helposti huomaakaan olevansa edelleen jokseenkin epätietoinen siitä, minkälaista politiikkaa hän käytännössä tulisi noudattamaan.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Taisit kirjoittaa Huhtasaaren kannattajista?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#5:
Saattaa moni kohta päteä Huhtasaaren kannattajiinkin, mutta kyllä minä kirjoitin nyt niistä vihaajista. Tässä tapauksessa ainakin kohta "tahallisia väärinymmärryksiä ja tulkintoja viliseviä tekstejä" osui kohdalleen.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen Vastaus kommenttiin #6

Areena on vapaa. Kukaan ei estä kertomasta, että mikä on oikea tapa ymmärtää ja tulkita tapausta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #6

Mikäli pejoratiivisten adjektiivien käyttö oli jotenkin pöljyyden määritelmä, voimme vain todeta, ettei käyttämäsi kuvaus näytä rajoittuvan Huhtasaaren vihaajiin, keitä sitten lienevätkään. Itse en tunne minkäänlaista vihaa Huhtasaarta kohtaan, miksi ihmeessä tuntisin? Huvittuneisuuden ja epäuskon välillä tuo lähinnä vaihtelee. Sen toki myönnän, että olen haltioitunut. Vaikea häntä on todelliseksi ihmiseksi uskoa. En olisi osannut parempaa karikatyyrihahmoa luoda, jos olisin poliittista satiiria ollut kirjoittamassa.

Toimituksen poiminnat