MikaHyvärinenBlogi

Päivi Räsänen ja Pride.

Päivi Räsänen on taas vauhdissa:

http://www.paivirasanen.fi/2018/06/pride-tapahtuman-ymparilla-suuri-harha/

"Todellisuudessa sateenkaaripolitiikka pyrkii askel askeleelta vaientamaan biologiseen todellisuuteen perustuvan näkemyksen naisena ja miehenä elämisestä. Se tavoittelee tilannetta, jossa sukupuoliperusteiseen avioliittoon pohjaavat näkemykset leimataan poliittisesti epäkorrekteiksi ja syrjiviksi."

Ei pidä paikkaansa. Ei se tällaista tavoittele. Se tavoittelee, että homoseksuaaleilla olisi samat elämisen oikeudet kuin Päivi Räsäsellä. Se ei pyri vaientamaan P. Räsästä. Päivi Rsänen tavoittelee, että sateenkaariporukalla ei saisi olla samoja oikeuksia ja kun hänelle sanotaan vastaan, hän kokee tulleensa syrjityksi.

Biologinen todellisuus taas on, että ei ole vain miestä ja naista, vaikka Räsänen kuinka Raamattua ja Lutheria siiteeraisi, "Jumala loi ihmisen, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. ".

On ihmisiä, joita ei voi määritellä kuuluvaksi kumpaankaan sukupuoleen. Ja varmaan paras tapa määrittää jonkun ihmisen sukupuoli on kysyä häneltä itseltään ja kuunnella.

Ei liene yllätys, että Raamattu on väärässä.

Räsänen puhuu Raamatun seksuaalietiikasta.

Hmmm...

Nainen joutuu raiskaajansa kanssa naimisiin.

Naiset ovat likaisia kuukautisten aikaan, esim: "Kun naisella on kuukautisvuoto, hän on epäpuhdas seitsemän päivää, ja se, joka sinä aikana koskettaa häntä, on epäpuhdas iltaan saakka. Kaikki, minkä päällä nainen kuukautistilansa aikana makaa tai istuu, tulee epäpuhtaaksi."

Lootin tyttäret juottavat isänsä känniin ja makaavat hänen kanssaan saaden isänsä lapset.

Saa olla useita vaimoja ja lisäksi rakastajia (myös orjista).

Naista raiskataan läpi yön.

Jne. Jne.

Ja tietysti helmenä kun jumala saattaa raskaaksi toisen miehen vaimon (Joosefin Maria).

--------

"Jokainen ihminen on arvokas Jumalan kuvaksi luotuna. Kaikilla tulee olla yhtäläiset ihmisoikeudet. Avioliitto rajautuu kuitenkin juuri miehen ja naisen väliseksi – siitä todistaa sekä ihmisen biologia että Raamatun selkeät opetukset."

Hienosti Päivi kumoaa itsensä tummennetussa.

Ihmisen biologia ja avioliitto eivät ole sama asia. Avioliitto on vain ihmisen keksimä instituutio, jolla on ollut kaikenlaisia muotoja historian saatossa. Päivinkin olisi syytä tutustua:

https://

Jos jotain ihmisen biologia todistaa niin sen, ettei sukupuoliasiat ole mustavalkoisia kuten ei muillakaan lajeilla.

Räsänen lainaa Lutheria: "Sen vuoksi kuten Jumala on luonut itse kullekin oman ruumiin, niin sellaisena meidän se on pidettävä..."

Miksi sitten jumala on luonut monia lajeja, jotka vaihtavat sukupuolta?

Räsäsen jumala vaikuttaa kovin tohelolta, jonka vasen käsi ei näytä tietävän mitä oikea tekee.

Räsäsen jumala on myös aika veikeä heppu, koska hän on myös luonut lesboliskoja: https://en.wikipedia.org/wiki/New_Mexico_whiptail

Ja on lajeja, joilla on molemmat sukupuoli-identiteetit.

"On vain koiras ja naaras, sukupuolen vaihtaminen ei käy, uusi trans-laki ehdoton ei, mutta katsokaa luomiani sukupuoltaan vaihtavia lajeja ja lajeja, joilla on molemmat sukupuoli-identiteetit."

"Vastustan homoseksuaaleja, mutta katsokaa luomaani lesboliskolajia, joka antautuu pseudoseksiin stimuloidakseen  ovulaatiota."

--------

Varmasti Päivi vastustaa Pridea ja homoseksuaalien oikeuksia, koska sanoohan hänen rakas Raamattunsa ja jumala itse:

"Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa."

Päivi Räsänen on oiva esimerkki siitä, mitä uskonto saa ihmisissä aikaan. Negatiivisessä mielessä. Tietysti kun Päivi Räsäsellä on jumala puolellaan, hän ei voi olla väärässä...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Vanha testamentti on juutalaisten historiaa eikä kristinuskon pohja, joka on Uusi testamentti. Jollet tätä tiedä niin nyt aika se tehdä.

Mitä muiden eläinten sukupuolen vaihtamiseen tulee niin se ei johdu tuntemuksista, eikä omista valinnoista vaan sen hoitaa luonto ilman verovarojen ja kirurgin veitsen käyttöä. Puhumme täysin eri asioista. On myös kaksineuvoisia eläimiä.

Luonto tähtää lisääntymisen edistämiseen eikä päinvastoin. Luonto tuottaa seksuaalisen käytöksen seksiä eli lisääntymistä varten. Ihminen sotkee rakkauden rakasteluun, jotka ovat täysin eri asiat eivätkä vaadi toisiaan mitenkään toteutuakseen.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Vanha testamentti on juutalaisten historiaa eikä kristinuskon pohja, joka on Uusi testamentti. Jollet tätä tiedä niin nyt aika se tehdä."

Miksi Uudessa testamentissa sitten perustellaan kaikki Vanhalla testamentilla?

"Luonto tähtää lisääntymisen edistämiseen eikä päinvastoin."

Ei pidä sekoittaa geenin itsekkyyttä siihen, että luonto tähtäisi kaikkien yksilöiden lisääntymiseen. Luonto ei sitä paitsi yleensäkään "tähtää" mihinkään, koska moinen edellyttäisi tarkoitusta ja siten tietoista tarkoittajaa.

Käyttäjän JukkaParviainen kuva
Jukka Kivi

Päivi on taas muistanut ottaa mukaan hänelle sopivat Raamatun kohdat mutta milloin hän muistaisi kohdan, jossa naisen piti olla hiljaa seurakunnassa? Eikö hän silloin puheillaan riko Raamatun oppeja.

Toimituksen poiminnat