MikaHyvärinenBlogi

Haaste jumalalle.

Kirkko sanoo, papit sanoo, uskovat sanoo..., että jumala on kaikkivoipa. He sanovat tietävänsä, mitä tämä jumala tekee ja on tehnyt ja, että hän tekee asioita tässä todellisuudessa ja välittää.

Miehet kaljuuntuvat. Miksi jumala olisi luonut tällaisen ominaisuuden ja aiheuttaen harmitusta. Vaikuttaa lähinnä vittuilulta.

Kuulun itse tähän hiusten menettämisryhmään kuten kuvasta näkyy. Oli aikaisemmin tuuheat ja vahvat hiukset. Haluaisin ne takaisin.

Tässä haasteeni.

Jumala, anna minulle hiukseni takaisin seuraavan kahden viikon aikana (kaikkivoipa ei varmaan tarvitse kuukausia ja ei mitään pilkun viilaamista vaan ne tuuheat hiukset, jotka mulla oli).

Tuo on se haaste. Mielestäni kaiken lisäksi melko vaatimaton. Alempana on, mitä tarjoan vastineeksi. Kaikkivoipana hän varmasti huomio tämän kirjoituksen, mutta kaikki uskovat ovat vapaita ihan porukalla välittämään viestiä, jos epäilette, että jumala ei itse kykene tätä haastetta huomaamaan.

Jos tämä jumala on sellainen kuin kirkko, papit ja muut sanovat sen olevan, tämän haasteen luulisi olevan pala kakkua hänelle.

Tällä hän estäisi myös minun joutumiseni kadotukseen, jonne "poikansakin" on minua laittamassa;

"jotka eivät usko, joutuvat kadotukseen"- Jeesus.

Niille, jotka nyt ovat kirjoittamassa kommentteihin, että tämä on vain jotain hassuttelua, niin ei ole. Tämä on täysin vilpitön haaste.

Tässä on, mitä tarjoan vastineeksi.

Jos näin tapahtuu, ja tässä se iso koukku; haluan, että näin tapahtuisi, aion marssia seurakuntaan, josta erosin ja liittyä takaisin. Aion myös siitä lähtien jokaisena sunnuntaina käydä sen seurakunnan kirkossa kiittämässä tästä.

Haaste heitetty.

Jäädään odottelemaan ja palataan asiaan kahden viikon kuluttua tai ennemmin, jos haaste on täytetty sitä ennen.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Veikkaan, että jatkossakin säästät shampoossa ja kirkollisverossa. Säästyneillä rahoilla voit sitten käydä vaikka Mekassa katsomassa kilpailevan Jumalan tarjontaa.

Juha Hämäläinen

Uskosi on liian heikko. Ei se tukka päähän tule vinoilemalla ja haastamalla ylempiä tahoja. Tuolla tyylillä ei tule edes palkankototusta töissä vaan potkut seuraavissa yt-"neuvotteluissa".

Vesa Leinonen

Päivän huolet.

Matteous 6:33,34

"Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.
34 Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet."

https://www.youtube.com/watch?v=fANPcGRLMac

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Ei tyhjä lato kattoa kaipaa.

Suomalainen sanakasku 1500 ekr.

Toimituksen poiminnat